Over Stonecold

 

Met Stonecold Klimaattechniek zijn wij al meer dan 20 jaar actief in het onderhouden en installeren van klimaatinstallaties, alsmede het verlenen van optimale service aan klimaatinstallaties.

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers het hele jaar door optimale werk- en woonomstandigheden. Het binnenklimaat juist inregelen en daarna constant houden behoort tot de kerncompetenties van onze organisatie.

Voornamelijk zijn wij actief voor bedrijven  waar de klimaatbeheersing van essentieel belang is voor de bedrijfsvoortgang en een plezierig werkklimaat. Maar ook voor woningen waarin comfort en duurzaamheid gewenst zijn, worden wij regelmatig ingeschakeld.

Onze missie

Het onderhouden en het bieden van optimale service op koelinstallaties van alle leveranciers binnen de koeltechnische branche.

 

Onze visie

Het behoren tot een van de meest toonaangevende service organisaties binnen de koeltechnische branche. Onze opdrachtgevers maken gebruik van onze kennis en ervaring om complexe problemen met een koelinstallatie te lokaliseren en vervolgens te repareren.