Airconditioning

Bedrijven

 

Niemand kan ontkennen dat de werkdruk toeneemt. Er moet efficiënt met de beschikbare tijd omgegaan worden. Een goede werkomgeving beïnvloedt de functionaliteit van medewerkers. Voldoende verse lucht, verwarming, goed meubilair, goede verlichting en een plant op het bureau verbeteren de werkomgeving en daarmee de productiviteit.

De ruimtetemperatuur in de winter wordt behaaglijk gehouden door een centraal verwarmingssysteem. De aanschaf hiervan wordt door iedereen als logisch beschouwd.

De aanschaf van koeling daarentegen, is van een luxe artikel veranderd in een noodzakelijke voorziening. De hoge interne warmtelast door gebruik van computers, printers en kopieerapparaten zorgt namelijk voor een verhoging van de ruimtetemperatuur welke niet door ventilatie verlaagd kan worden.

Wij installeren, beheren en onderhouden klimaatinstallaties in alle werksituaties. Zo hebben wij perfecte oplossingen voor klimaatbeheersing van onder andere kantoren, winkels, zorginstellingen, scholen, sportaccommodaties en horecagelegenheden.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met installaties waar de voortgang van een proces van essentieel belang is, denk hierbij aan het koelen van een serverruimte of een productie-proces.

Bedrijven

We bieden een uitgebreide reeks professionele klimaatsystemen voor elke situatie en locatie. Zo zijn er eenvoudige airconditioningsystemen voor het MKB, maar ook complete VRF installaties. Voor deze klimaatsystemen kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen binnen-units

 

Ga direct naar: Particulieren - VRF installaties -  Binnen units