Airconditioning

Binnen units

 

Wandmodel

Wandmodel

De wand unit wordt veelal toegepast in ruimten waar men snel en zonder veel inspanning een goed klimaat wenst. Ze worden hoog aan de wand gemonteerd en vragen geen speciale bouwkundige aanpassingen. Tevens worden de wand units toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte beschikbaar is.

Plafondmodel

Plafondmodel

De plafond onderbouw unit wordt veelal toegepast in grote ruimten waar men snel en zonder veel inspanning een goed klimaat wenst. Ze worden tegen het plafond gemonteerd en vragen geen speciale bouwkundige aanpassingen. Ook worden de plafond onderbouw units toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte beschikbaar is. Deze units zijn met name geschikt voor grotere langwerpige of hoge ruimten.

Casettemodel

Cassettemodel

De cassette units zijn speciaal ontworpen voor situaties waar een unit onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor kantoren, meeting rooms, restaurants en winkels is deze unit een prima toepassing. De cassette unit wordt grotendeels in het plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar is heeft een slanke en moderne vormgeving.

Kanaalmodel

Kanaalmodel

Kanaal units worden geheel uit het zicht (boven het verlaagd plafond) gemonteerd. Door middel van luchtroosters en/of luchtverdeelslangen wordt de geconditioneerde lucht in de ruimte gebracht. De posities van de roosters zijn flexibel. Daarnaast kunnen de roosters in de kleur en stijl van de desbetreffende ruimte gekozen worden.

Vloermodel

Vloermodel

Vloer units worden veelal toegepast wanneer montage in verlaagd plafond of hoog aan de wand niet mogelijk is. Ook bieden vloer units een uitermate geschikte oplossing voor matig geïsoleerde gevels en/of glasoppervlakken. Deze units zijn verkrijgbaar met of zonder omkasting. De units met omkasting kunnen direct aan de wand (op de vloer) geplaatst worden en de units zonder omkasting kunnen in een lambrisering of onder een vensterbank ingebouwd worden.

Luchtgordijn

Luchtgordijn

Het luchtgordijn is uitgevoerd met een DX Condensorblok waardoor de condensatiewarmte vanuit het City Multi Systeem direct aan de lucht afgegeven kan worden. Indien gewenst kan het luchtgordijn voorzien worden van additionele elektrische verwarming. Hiermee  blijft de verwarming constant gedurende de ontdooicyclus van de buitenunit. Bij aansluiting van een luchtgordijn op een R2 systeem kan de energie die uit de winkel onttrokken wordt door koeling, gebruikt worden om het luchtgordijn te voorzien van verwarming.

 

Ga direct naar: Particulieren - Bedrijven - VRF installaties