MVO

 

We streven naar een duurzame bedrijfsvoering. Wij voeren onze werkzaamheden uit met aandacht voor mens en milieu. Ons streven is om onze prestaties op dit gebied de komende jaren nog verder te verbeteren.

 

Stonecold sponsort de volgende evenementen en clubs:

Sportlust46

Sportlust '46

Sportlust '46 is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit de stad Woerden in Utrecht. De club is opgericht op 5 oktober 1946. Het eerste elftal van de club speelt in de Zaterdag hoofdklasse A

 

Nacht van Woerden

Nacht van Woerden

De Nacht van Woerden is een veldrijwedstrijd georganiseerd in het Nederlandse Woerden. De wedstrijd wordt bij duisternis gereden. 

 

Woerdens Techniek Talent

Woerdens Techniek Talent

Stonecold is partner van Techniek Talent Woerden. Wij steunen het idee om jongeren bewust te maken dat techniek een essentieel onderdeel uitmaakt van ons dagelijks leven en dat werken in technische beroepen leuk en interessant is.

Woerdense VakantieWeek

 

Woerdense VakantieWeek

De Woerdense VakantieWeek bestaat sinds 1954 en is daarmee, op de Woerdense najaarsmarkt na, het oudste traditionele feest in Woerden. Jaarlijks worden er in de laatste week van de zomervakantie activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voorstellingen, wedstrijden, optochten, films en muziekavonden: het gebeurt allemaal in de Woerdense VakantieWeek. De beroemde week ontstond op initiatief van burgemeester H.H.C. Vos (1951-1965). De burgemeester vond, dat er ook vertier moest zijn voor de jeugd die in de zomer niet op vakantie kon.

 

TV Cromwijck

TV Cromwijck

TV Cromwijck is een tennisvereniging waar jong en oud zich thuis voelen. De vereniging beschikt over een schitterend park met 10 smash-court banen. Alle banen zijn voorzien van verlichting en op alle banen kan in de winter ook gespeeld worden. De banen 8 en 9 worden in de winter voorzien van een blaashal voor overdekt tennis.