Ventileren

Warmte Terugwin Ventilatie

 

Ventilatie kan in onze airconditioning systemen geïntegreerd worden. Dit betekent dat binnenlucht aan een ruimte ontnomen wordt en vervangen wordt door verse, geklimatiseerde buitenlucht. U kunt de ventilatie tijdens de tussenseizoenen aanzetten, terwijl de airconditioning uitgeschakeld is. Een gezonde werk- of verblijfsruimte vraagt bovendien om de juiste luchtverversing.

Wij leveren en installeren Warmte-Terug-Win units (WTW). Hiermee wordt verse lucht in het pand gebracht en wordt de ruimtelucht naar buiten afgevoerd. De warmte of koude uit de afgevoerde lucht wordt hierbij eerst uitgewisseld met de verse lucht, en zal op deze manier veel energie besparen. De WTW units kunnen regeltechnisch en vaak ook luchtzijdig gekoppeld worden aan een Splitairconditioner of gecombineerd worden met een Multi VRF systeem.

Ingebouwd

WTW ventilatie units geleverd door Stonecold kunnen fraai worden ingebouwd of worden uit het zicht gemonteerd in plafonds, op zolders of in technische ruimtes. Storende technische installaties op het dak met dure bouwkundige constructies zijn niet noodzakelijk. Het is met dit systeem bouwkundig veel eenvoudiger om een WTW ventilatie systeem te plaatsen op een tussenetage in grote kantoorpanden.

 

 

Ga direct naar: Luchtbehandelingskasten

Warmte terugwin ventilatie