Onderhoud & Service

 

Onderhoud

Regelmatig onderhoud en inspectie is belangrijk voor goed functionerende airconditioning installaties. Laat uw verplichte inspecties en onderhoud over aan Stonecold. Dan weet u zeker dat uw airconditioningsysteem voldoet aan alle eisen van overheidswege en u kunt volledig vertrouwen op een veilig systeem.

Kleine airconditioningsystemen hebben geen verplichting voor onderhoud en inspectie, dus lijkt daar ook geen reden voor te zijn, totdat het systeem uitvalt of vervuilde lucht gaat produceren. Regelmatig onderhoud voorkomt dit. Het systeem gaat langer mee én blijft energie zuinig. Het resultaat is een betere garantie op een storingsvrije werking, een lange levensduur en dus een aanzienlijke kostenbesparing. Een onderhoudsprogramma is meestal maatwerk dat is afgestemd op de behoefte van de klant en de mate van zekerheid die men wenst.

 

Service

Wij verlenen service aan koel- en airconditioning apparatuur van alle gangbare merken en modellen. Hier valt het inbedrijfstellen van installaties onder, alsmede het verzorgen van het logboek volgens de STEK, PED en F-gassen richtlijnen en wetgevingen.

Stonecold Klimaattechniek werkt met een enthousiast team van STEK- en F-gas erkende vakmonteurs die, als het nodig is, 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor u klaar staan. Stonecold airconditioning SERVICES verzorgt het onderhoud en de vakkundige reparaties van alle typen en merken airconditioningsystemen.

Onderhoud