Frisse Scholen en BSO's een uitbreiding op ons bestaande aanbod

Medewerkers, leerlingen en bezoekers voelen zich lekkerder.

  • School_7
  • School_1
  • School_2
  • School_3
  • School_4
  • School_6

Gepubliceerd:

Kinderen moeten kunnen leren, werken en spelen in een aangename en gezonde schoolomgeving.
Dit streven is de afgelopen tijd onderstreept door nieuwe inzichten die het belang van goede ventilatie in lokalen aantonen.
Stonecold wil met nieuwe technieken de toekomst in gaan, waarbij de pijlers circulariteit, energieverbruik en luchthygiëne een grote rol spelen.

Met de nieuwe Comfort˚Plus 14.30 i-WTW fabricaat Klimaatgroep Holland zetten we een stap richting de toekomst. Een stap waarbij we het welzijn van de gebruikers, verse en schone ventilatielucht en een hoog comfort voorop plaatsen. De noodzakelijke aandacht voor onze aarde en haar welzijn worden niet vergeten door het lage energieverbruik en de duurzame gedachte van het ontwerp sluit aan op ons bestaande aanbod het Ecodan warmtepomp systeem fabricaat Mitsubishi Electric.

Stonecold combineert deze systemen waarmee de Ecodan warmtepomp de vloerverwarming, warmwater voorziening en de WTW ventilatie-unit voorziet van warmte en hetzelfde systeem in de zomer met de Comfort˚Plus 14.30 i-WTW ook de koeling verzorgt op basis van vrije koeling en koelwater uit de warmtepomp. Het systeem werkt geheel automatisch, de school wordt volautomatisch op overdruk geklimatiseerd.

Deze uitbreiding op ons bestaande aanbod zorgt ervoor dat we nu elk type schoolgebouw kunnen voorzien van energiezuinige klimaatbeheersing, past goed in een nul-op-de-meter concept en is gasloos. Toepasbaar van klein tot groot en van bestaande- tot nieuwbouw en van decentrale installatie tot een centraal systeem.